Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă caffe latte cu sirop de caramel la espressorul Breville Prima Latte II by Adrian Cărădeanu

Rețetă caffe latte cu sirop de caramel la espressorul Breville Prima Latte II by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 7 - 9 grame de cafea
• 170 - 190 lapte rece de 3,5% grăsime
• 10 - 15 ml sirop caramel

Mod de preparare

  • Pune lapte rece de 3,5% grăsime în recipientul de lapte
  • Pune cafea măcinată fin în portfiltrul Espressorului Breville Prima Latte II și presează cât mai drept
  • Pune în pahar aproximativ 10 - 15 ml sirop caramel
  • Poziționează tubul sistemului de spumare deasupra paharului și selectează funcția latte mic