Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă frittata cu cartofi

Rețetă frittata cu cartofi
Rețetă frittata cu cartofi

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Tortilla 1 foaie
• Ouă 3 buc
• Cartof 10 12 bucățele (fiert și scurs)
• Șuncă 3 felii
• Cașcaval afumat tăiat mărunt 2 felii
• Unt 15 gr
• Busuioc 3 4 frunze
• Sare și piper după gust

Mod de preparare

• sotați bucățelele de cartof fiert și șuncă în 15 gr. unt
• bateți ouăle cu sare, spumă, până vor deveni pufoase
• tocați frunzele de busuic și adăugați-le peste ouă
• când cartofii au devenit aurii, turnați ouăle bătute peste ei și semi-închideți presa Breville Panini Maker (păstrând o distanță de 3 cm – ouăle sunt încă moi și se vor lipi de partea superioară a presei)
• când oul începe să se rumenească pe deasupra, adăugați cașcavalul tăiat mărunt și închideți presa Breville Panini Maker
• scoateți frittata din presă și lăsăți-o puțin să se răcească
• rulați-o într-o foaie de tortilla și așezați-o în presa Breville Panini Maker, rotind-o până ce îi veți face o ușoară crustă aurie pe fiecare parte
• tăiați-o în 3 bucăți.

Poftă bună!