Reteta sorbet de pepene galben
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Miez de pepene galben 500 gr |
• Miere 2 linguri |
• Apa 100 ml |
• Zeama de lamaie 2 linguri |
Mod de preparare
• taie miezul de pepene galben cubulete si pune-l pe o tava in congelator, pana se intareste bine
• Marunteste-l si mixeaza-l impreuna cu mierea, zeama de lamaie si apa si mixeaza pana obtii o crema fina
• poti sa consumi sorbetul imediat sau sa-l mai lasi la congelator 1 - 2 ore.
Savureaza cu placere!
• Marunteste-l si mixeaza-l impreuna cu mierea, zeama de lamaie si apa si mixeaza pana obtii o crema fina
• poti sa consumi sorbetul imediat sau sa-l mai lasi la congelator 1 - 2 ore.
Savureaza cu placere!