Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă frigărui asortate

Rețetă frigărui asortate
Rețetă frigărui asortate

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de pui ½ buc
• Somon afumat 100 gr. buc.întreagă
• Ardei gras roșu ½ buc
• Ardei gras portocaliu ½ buc
• Ceapă roșie 1 buc.mai mare
• Dovlecel 4 rondele
• Ulei de măsline o lingură
• Sare
• piper după gust
• Oregano uscat o linguriță
• Semințe de susan o linguriță
• Bețișoare de bambus pentru frigărui

Mod de preparare

• tăiați pieptul de pui și somonul afumat în cubulețe de 2 cm
• tăiați ardeiul gras în cuburi de aceeași dimensiune cu bucățile de carne, ceapă roșie o tăiați în patru, iar feliile de dovlecel pe jumătate
• puneți carnea de pui, peștele și legumele alternativ pe bețișoarele de bambus (nu este nevoie să inmuiati în apă bețișoarele)
• ungeți frigăruile pe toate părțile cu ulei de măsline, condimentati cu sare și piper după gust și presărați deasupra oregano uscat
• încălziți presa Breville Panini Maker și așezați frigăruile, închizând ușor și capacul, dar fără să presați
• întoarceți frigăruile pe toate părțile, pentru a se rumeni uniform
• la final presărați semințe de susan și serviți alături de o salată.

Poftă bună!