Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cafea vietnameză cu ou la Espressorul Manual Barista Max + Breville

Rețetă cafea vietnameză cu ou la Espressorul Manual Barista Max + Breville
Rețetă cafea vietnameză cu ou la Espressorul Manual Barista Max + Breville

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 shoturi duble de espresso
• 2 ouă bio mari, doar albușurile
• 3 lingurițe lapte condensat îndulcit
• ½ linguriță extract de vanilie
• cacao pudră pentru presărat deasupra

Descriere

Desert sau băutură? Oricum ați savura-o, fie că o sorbiți, fie că o mâncați cu lingura, este delicioasă. 

Mod de preparare

  • Pentru această rețetă vă recomandăm să cumpărați ouă bio!
  • Puneți albușurile, laptele condensat și extractul de vanilie într-un bol mic.
  • Cu un mixer manual electric, amestecați până capătă o consistență densă și cremoasă.
  • Adăugați cu lingura espresso fierbinte, cacao pudră și serviți imediat. 
  • Pont –această cafea se servește în mod tradițional într-o ceșcuță de cafea care se pune într-un bol de apă fierbinte pentru a rămâne caldă.
  • Pentru a amesteca mai rapid încercați să folosiți un borcan mic de plastic în loc de bol, telurile mixerului manual pot să cuprindă cu ușurință volumul mic de ingrediente și să le amestece fără efort.