Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

ÃŽnchide

Rețetă turul Europei cu Sandwich-Maker DuraCeramic Deep Fill - 12 rețete tradiționale

Rețetă turul Europei cu Sandwich-Maker DuraCeramic Deep Fill - 12 rețete tradiționale
Rețetă turul Europei cu Sandwich-Maker DuraCeramic Deep Fill - 12 rețete tradiționale

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 SANDWICH PUI PIRI PIRI ȘI RUCOLA (Portugalia)
• MuÈ™chiuleÈ› de piept de pui – 4 fâșii
• Zeamă de lămâie – 1 lingură
• Ardei iute – 1 buc
• Piper Cayenne – 1/2 linguriță
• Coriandru proaspăt – 1/2 legătură
• È˜alotă – 1 buc
• Sos sweet chilly – 2 linguri
• Ulei de măsline – 1 linguriță
• Ghimbir ras – 1 vârf de cuÈ›it
• Usturoi – 2 căței
• Ulei pentru prăjit (floareasoarelui) – 1 linguriță
• Ruccola – după gust
• Pâine toast – 4 felii
• Sare
• piper – după gust

Mod de preparare

• tăiați mărunt ardeiul iute, usturoiul și șalota
• adăugați toate ingredientele (cu excepția pâinii și a salatei ruccola) într-un bol și amestecați bine până se îmbibă bine puiul
• prăjiți-l în tigaie și lăsați-l pe o farfurie cu câteva șervețele deasupra pentru a absorbi uleiul în exces
• tăiați pâinea toast în triunghiuri și puneți pe feliile de la bază câte 2 felii de piept de pui și ruccola
• puneți deasupra celelalte felii de pâine, închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill și verificați după 45 – 60 sec.

2. SANDWICH CU SALAMI, PEPPERONI ȘI CAȘCAVAL (Italia)
• Salami – 4 felii
• Chorizo – 4 felii
• Cașcaval – 4 felii
• Toast – 4 felii
• tăiați feliile de toast triunghiuri (pe diagonală)
• puneți feliile de salami, chorizo și cașcaval (câte 1 din fiecare) pe câte 4 triunghiuri de pâine
• acoperiți cu celelalte triunghiuri de pâine
• închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill și verificați după 30 - 45 sec.

3. SANDWICH CU CÂRNAT DE CASĂ AFUMAT ȘI VARZĂ MURATĂ (Germania)
• Cârnat de casă – 1 buc. cca 20 cm
• Varză murată – 1/2 varză mică
• Piper – 1 linguriță
• Ulei de floarea-soarelui – 3 linguri
• Apă – cât să acoperiți varza
• Toast – 4 felii
• prăjiți cârnatul și tăiați-l în 4 bucăți egale
• tocați varză murată (pe care ați lăsat-o în prealabil la desărat) și căliți-o în ulei cu 1 linguriță de piper
• acoperiți varza cu apă și lăsați-o la fiert până ce devine moale, iar zeama a scăzut
• tăiați feliile de toast triunghiuri
• așezați pe fiecare câte o felie de cârnat afumat și puțină varză călită, puneți-le capacele de pâine și închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 45 sec.

4. SANDWICH CU ROȘII USCATE ȘI BRIE (Franța)
• Roșii uscate – 8 buc.
• Brânză Brie – 4 felii
• Toast – 4 felii
• tăiați feliile de toast triunghiuri
• adăugați feliile de brie și câte 2 roșii uscate pe fiecare felie
• puneți capacele de pâine și închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30 – 45 sec.

5. SANDWICH CU CAȘCAVAL ȘI FASOLE ÎN SOS TOMAT (Marea Britanie)
• Cașcaval – 4 felii
• Fasole în sos tomat (gata preparată) – 4 linguri
• Toast – 4 felii
• tăiați feliile de toast triunghiuri
• peste acestea puneți câte o felie de cașcaval, iar peste felii puneți câte o lingură de fasole în sos tomat
• puneți capacele de pâine și închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30 – 45 sec.

6. SANDWICH CU BACON ȘI OUĂ OCHIURI (Olanda)
• Bacon/pancetta – 8 felii
• Ouă ochiuri – 4 buc.
• Toast – 4 felii
• tăiați feliile de toast triunghiuri
• tăiați feliile de pancetta sau bacon pe jumătate
• adăugați-le pe pâine și peste acestea așezați ouăle ochiuri
• puneți capacele de pâine deasupra și închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30 - 45 sec.

7. SANDWICH CU PUI ȘI CHORIZO (Spania)
• Mușchiuleț din piept de pui – 4 fâșii
• Turmeric – 1/2 linguriță
• Ulei de măsline – 1 lingură
• Zeamă de lămâie – 1 lingură
• Usturoi – 2 căței
• Chorizo – 4 felii
• Ulei pentru prăjit (floarea-soarelui) – 1 lingură
• Sare, piper - după gust

• tăiați feliile de toast triunghiuri
• tocați usturoiul mărunt
• amestecați uleiul de măsline, turmericul, usturoiul, sarea și piperul și condimentați bine puiul
• trageți la tigaie puiul și când este aproape gata stingeți cu zeamă de lămâie
• ștergeți puiul cu un șervețel și puneți fiecare bucată pe câte o felie de pâine în sandwich toaster-ul Breville Deep Fill
• peste acestea puneți câte o felie de chorizo
• adăugați capacele de pâine și închideți toaster-ul pentru cca 45 sec.

8. SANDWICH CU OUĂ JUMĂRI, CHORIZO, SALSA ȘI BRÂNZĂ
• Ouă jumări – (omletă din 3 ouă)
• Salsa de roșii – 2 linguri
• Chorizo – 4 felii
• Brânză – 4 felii
• Toast – 4 felii
• tăiați feliile de toast triunghiuri
• adăugați pe 4 dintre acestea câte o felie de chorizo și jumătate de linguriță de salsa
• peste acestea puneți ouă jumări și felii de brânză
• adăugați capacele de pâine și închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 45 sec.

9. SANDWICH CU OUĂ FIERTE, CHIVES ȘI HERING MARINAT (Suedia)
• Ouă fierte – 2 buc.
• Chives
• Hering marinat – 2 file-uri
• Toast – 4 felii
• Piper amestec – după gust
• tăiați feliile de toast triunghiuri
• tăiați ouăle fierte în jumătate și puneți-le pe bucățile de pâine
• tocați chives mărunt și puneți peste ou
• adăugați hering afumat peste și puneți și restul feliilor de pâine pe deasupra
• închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30 - 45 sec.

10. SANDWICH CU UNT, CREVEȚI, CASTRAVETE, OU, ROȘIE (Danemarca)
• Unt calitativ – 15 gr.
• Creveți (trași la tigaie cu unt, ulei de măsline, usturoi, cimbru, sare și piper după gust și stinși cu vin alb)
• Castravete – 6 rondele
• Ouă fierte – 2 buc.
• Roșie – 1 buc.
• Toast – 4 felii
• Sare și piper - după gust
• tăiați feliile de toast triunghiuri
• ungeți feliile de pâine cu unt
• adăugați creveții (pe care i-ați curățat, decorticat, spălat și gătit în prealabil) pe feliile de pâine
• tăiați castraveții felii
• tăiați și roșia felii și scoateți-i miezul
• tăiați ouăle în jumătate
• puneți castraveții, roșiile și ouăle peste creveți și unt și adăugați pâinea deasupra
• închideți capacul de la sandwich toaster-ul Breville Deep Fill și lăsați pentru cca 45 - 60 sec.

11. SANDWICH CU CÂRNAȚI THURINGER, CAȘCAVAL, ARDEI COPT, MUȘTAR (Polonia)
• Cârnați Thuringer – 1 buc.
• Cașcaval – 4 felii
• Ardei copt – 2 felii
• Muștar – 1 lingură
• Toast – 4 felii
• prăjiți cârnații Thuringer în tigaie și tăiați-i în 4
• ștergeți-i cu câteva șervețele pentru a absorbi grăsimea în exces
• puneți-i pe feliile de toast tăiate în prealabil pe diagonală
• tăiați ardeii copți felii și puneți-i peste cârnați
• adăugați muștar și cașcaval și puneți restul de pâine deasupra
• închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill pentru cca 30 – 45 sec.

12. SANDWICH CU AVOCADO, OU, CAȘCAVAL ȘI ROȘIE (Finlanda)
• Avocado – 1/2 buc.
• Ou fiert – 2 buc.
• Cașcaval – 4 felii
• Roșie – 1 buc.
• Zeamă de lămâie – 1 linguriță
• Sare - după gust
• Toast – 4 felii
• tăiați avocado-ul pe jumătate, scoateți-i miezul și pasați-l adăugând zeamă de lămâie și sare
• tăiați feliile de pâine triunghiuri și puneți avocado pe acestea
• tăiați ouăle în jumătăți și adăugați-le peste avocado
• adăugați feliile de cașcaval
• tăiați roșia rondele, scoateți-i miezul și adăugați-o și pe această peste restul ingredientelor
• puneți sare după gust
• puneți restul de felii de pâine deasupra și închideți sandwich toaster-ul Breville Deep Fill.

Poftă bună!