Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Laura's Sweets la Waffle Maker DuraCeramic

Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic
Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic Rețetă Vafe cu rom și căpșuni by Lauras Sweets la Waffle Maker DuraCeramic

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 ouă
• 1 praf sare
• 50 gr.zahăr brut
• 200 ml iaurt de băut
• 80 gr.unt topit
• 2 lg cacao neagră
• 2 lg lichior rom (sau câteva picături esență)
• 200 (=/- 50) gr.făină de grâu
• ¼ lgță bicarbonat de sodiu

Pt servit:
• Căpșuni proaspete
• Banane
• Ciocolată albă topită

Descriere

În luna iubirii, adăugăm o nouă rețetă de vafe cu rom și căpșuni pregătită cu mult drag de Laura's Sweets și foarte rapid cu ajutorul Waffle Makerului DuraCeramic! Vezi și tu cât de simplu este să prepari un desert delicios!

Mod de preparare

  • Într-un vas curat și uscat, spumează folosind un tel cele două ouă împreună cu un praf de sare și zahărul
  • Adaugă untul topit și omogenizează
  • Adaugă iaurtul de băut și încorporează-l în compoziție. Adaugă apoi făină cernută cu bicarbonatul de sodiu și la final adaugă cacaua. Tot acum poți adaugă și puțin rom, după preferințe și gust
  • Amestecă bine compoziția. Consistența trebuie să fie ca o smântână groasă, deci dacă iese prea lichidă, mai adaugă o lingură sau două de făină
  • Conectează Waffle Maker-ul Breville la o sursă de curent, iar când semnalul luminos indică faptul că aparatul este pregătit, ia cu ajutorul unei cupe sau cu o lingură mai mare din compoziție și așaz-o pe fiecare platan
  • Închide capacul și lasă la copt timp suficient. Pe măsură ce vafele cresc și se gătesc, capacul se va ridica, reglandu-se în funcție de grosimea vafelor
  • După ce s-au copt, scoatele cu ajutorul unui clește din silicon și așază-le pe un grătar de bucătărie. Lasă-le la temperat
  • Le poți decupa în formă de inimă pentru o surpriză dragă, sau le poți lasă așa. Se pot servi cu căpșuni proaspete, felii de banană și ciocolată albă topită

  • Poftă bună!

Preparat cu