Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă gofre rulouri cu scorțișoară/cinnamon roll waffles la Aparat de Gofre Duraceramic Breville by Teo's Kitchen

Rețetă gofre rulouri cu scorțișoară/cinnamon roll waffles la Aparat de Gofre Duraceramic Breville by Teos Kitchen
Rețetă gofre rulouri cu scorțișoară/cinnamon roll waffles la Aparat de Gofre Duraceramic Breville by Teos Kitchen Rețetă gofre rulouri cu scorțișoară/cinnamon roll waffles la Aparat de Gofre Duraceramic Breville by Teos Kitchen Rețetă gofre rulouri cu scorțișoară/cinnamon roll waffles la Aparat de Gofre Duraceramic Breville by Teos Kitchen Rețetă gofre rulouri cu scorțișoară/cinnamon roll waffles la Aparat de Gofre Duraceramic Breville by Teos Kitchen Rețetă gofre rulouri cu scorțișoară/cinnamon roll waffles la Aparat de Gofre Duraceramic Breville by Teos Kitchen Rețetă gofre rulouri cu scorțișoară/cinnamon roll waffles la Aparat de Gofre Duraceramic Breville by Teos Kitchen Rețetă gofre rulouri cu scorțișoară/cinnamon roll waffles la Aparat de Gofre Duraceramic Breville by Teos Kitchen

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 350g făină
• 50g zahăr tos
• 1 pliculeț drojdie uscată (7g)
• ½ linguriță sare
• 150ml lapte
• 50ml apă călduță
• 50g unt topit pentru aluat
• 1 ou mare
• 50g unt topit pentru umplutură
• 1 lingură cu vârf de scorțișoară
• 50g zahăr brun

Descriere

Cine nu adoră niște gofre pufoase cu aromă de scorțișoară și unt? Teo's Kitchen a reinvetat rețeta clasică de cinamon rolls/rulouri cu scorțișoară și a pregătit waffles cu Aparatul de gofre duraceramic de la Breville! 

Mod de preparare

  • Pentru aluat, punem pe rand în robotul de bucătărie sau în vasul mixerului toate ingredientele pentru blat.
  • Frământam până avem un aluat omogen. 
  • Mutam aluatu într-un bol uns cu puțin ulei, lăsăm să dospească o oră sau până își dublează volumul.
  • Tips and tricks – pentru o dospire excelentă, vă recomandîm să încingeți cuptorul la 40 grade, apoi îl opriți și lăsați aluatul să dospească în cuptor.
  • Pe masa unsă cu puțin ulei, întindem o foaie de 30x40cm.
  • Pentru umplutură, amestecăm untul topit și răcit, zahărul brun, scorțișoară. 
  • Ungem foaia de aluat cu umplutura de zahar și scorțișoară.
  • Rulam strâns. Tăiem batonul obținut în 10 părți egale. 
  • Coacem fiecare cinnamon roll în aparatul încins, până este pufos și frumos rumenit!
Pot fi savurate cu lapte sau dimineața, la cafeluță!

Preparat cu