Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Irish Coffee la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu

Rețetă Irish Coffee la espressorul Breville Barista Max by Adrian Cărădeanu

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 7 - 9 g cafea
• 25-30 ml whiskey irlandez
• 100 ml frișcă lichidă

Mod de preparare

  • Râșnește aproximativ 7 - 9 grame de cafea în portafiltru, apoi presează cafeaua cu aproximativ 20 kg forță cât mai drept
  • Cuplează portafiltrul și selectează butonul pentru un espresso dublu
  • Toarnă în pahar 25-30ml de whiskey irlandez, apoi adaugă cafeaua proaspăt preparată peste
  • Cu ajutorul unui french press bate bine frișca prin mișcări sus jos cât să devină cremoasă, dar totuși ușor fluidă
  • Adaugă frișca peste cafea și whiskey
  • Decorează cu puțină cafea măcinată